PåloggingOm NiK

Om NiK

Norsk Interesseforening for kortvokste (NiK) er en sammenslutning av mennesker som har en veksthemming og av pårørende til mennesker med veksthemming.

Grunnleggelse

Grunnleggelse

Norsk Interesseforening for Kortvokste (NiK) ble stiftet på Frambu i november 1983. Fra 1999 har Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) ved Sunnaas sykehus HF som kompetansesenter for diagnosegruppen kortvokste.

Formål

Formål

Foreningen har som formål å arbeide for bedre levevilkår for kortvokste både sosialt og økonomisk.

Nasjonale treff

Nasjonale treff

Foreningen pleier å arrangere landsdekkende treff - NiK-treff - minst en gang pr. år. Her kan en treffe andre i lignende situasjon, utveksle erfaringer, få mer fagkunnskap, og ha det kjekt sammen i aktiviteter.

Velkommen til NiK sin hjemmeside!

Dette er hjemmesiden til Norsk Interesseforening for Kortvokste. Her vil du først og fremst finne stoff om foreningen, men også noe informasjon om det å være kortvokst / få et kortvokst barn. Her er også aktuelle nyheter og bilder fra årlige treff og annet som foregår gjennom året, men ...

Internasjonale treff

Internasjonale treff

NiK har også kontakt med tilsvarende internasjonale foreninger. Det gjelder spesielt de skandinaviske, men ekstra spennende er det å legge turen til treff i USA.

UNiK

Høsten 2008 så Kine Sørli et behov for å samle ungdommen i NiK, og dannet dermed ungdomsgruppen UNiK.Denne gruppen er ment for alle ungdommene i NiK mellom 16 og 30 år.

Årsmøtet

Årsmøtet

Årsmøtet gjennomføres i løpet av første halvår, når foreningen er samlet til treff. Årsmøtet er foreningens høyteste organ, og vedtar foreningens vedtekter og velger foreningens styre.

Styret

Styret

Styret består av leder, nestleder, sekretær, kasserer og fire styremedlemmer. Anders Kristoffersen er foreningens leder.

Kompetansesenter

Kompetansesenter

Trenings- og rådgivningssenteret (TRS) er NiKs kompetansesenter. De er lokalisert ved Sunnaas sykehus HF på Nesodden. På TRS sine sider kan du lese mer om kortvoksthet.

Vedtekter

Bruk vedlegget til å lese de nyeste vedtektene.   Mvh styret

Bli medlem!

For å kunne delta på treff må en være betalende medlem i foreningen. Medlemskontingenten er kr 250 pr år for hovedmedlemmer, kr 200 pr år for medlemskap (uten NiK-Posten, samme husstand som hovedmedlem), kr 50 pr år for skoleelever/barn under 18 år, og kr 250 for støttemedlemmer. For fami...

Besøkende

Vi har 5 gjester her nå
Bilder fra sommertreffet PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
onsdag 18. september 2013 06:36

Tok du bilder på sommertreffet? Send dem gjerne til styret, så legger vi dem ut på nettsiden. Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
NiK-posten PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
torsdag 13. juni 2013 05:53

Her finner du de to siste utgavene av NiK-posten. God lesning!

Vedlegg:
Last ned denne filen (02 2012.pdf)02 2012.pdf3052 Kb
Last ned denne filen (01 2013.pdf)01 2013.pdf4464 Kb
Sist oppdatert torsdag 13. juni 2013 05:54
 
Tips til treff PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Anders Kristoffersen   
søndag 25. november 2012 11:40

Styret ønsker ideer og tips om fagpersoner som kan holde innlegg om relevante saker på treffene våre (gjerne fagpersoner som er medlemmer i NiK), samt tips om hoteller eller andre lokasjoner som kan være aktuelle til framtidige treff.

PS! Selv om evalueringsskjemaene som fylles ut etter treffene gir et godt bilde over ønsker og ideer til framtidige treff, ønsker vi også fortløpende innspill!

Har du gode ideer, kjenner fagpersoner som kan bidra, eller kan bidra selv, er det flott om du sender en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

Side 4 av 4