UNiK PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
mandag 19. juli 2010 00:00

Høsten 2008 så Kine Sørli et behov for å samle ungdommen i NiK, og dannet dermed ungdomsgruppen UNiK.Denne gruppen er ment for alle ungdommene i NiK mellom 16 og 30 år.

Gruppen startet opp da tilbudet for ungdommen var så godt som fraværende. Noen ungdommer tok saken i egne hender og fikk etablert UNiK. Etter hvert ble også UNiK representert i NiK-styret. Målet er å skape et miljø for ungdommen, slik at vi kan dra nytte av hverandre i ulike sammenhenger. Det er først og fremst det sosiale som er i fokus, noe som har stor plass på UNiK-treffene. Til nå har det blitt arrangert treff på Haraldvangen, Hønefoss, Geilo, og nye steder vil det bli. På treffene tar vi også opp noen faglige saker som angår oss ungdommer. Det kan være alt fra utdanning til saker på det mer personlige nivået. Det blir årlig arrangert UNiK-treff, samt aktiviter på sommertreffet hvor også 15 åringene kan delta for å få en smakebit.

UNIK er også medlem av Unge Funksjonshemmede, der vi har mulighet til påvirke politiske saker som angår ungdommen. En flott mulighet til å være med å skape forandring.

Føler du deg for gammel til å være med de unge, og for ung til å være med de gamle join oss da vel!

Klem

Åsne A. Hanto og Henriette N. Thorsen

Sist oppdatert tirsdag 01. mars 2016 20:47