SISTE NYTT

NiK-treff 2023

Nå er påmelding til NiK-treff 2023 ute. Påmeldingsfristen er 01.05.2023.

NiK-treff i år avholdes på Quality Hotel Skjærgården, som ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Det blir en langhelg fylt med aktiviteter, faglig innhold og sosialt samvær for store og små fra 22.-25. juni.
I år feirer vi også at NiK er 40 år med underholdning og festmiddag. Vi håper at du vil være med på feiringen!
Link til påmelding finner du her.

NiK-treff 2022

Nå er påmelding til NiK-treff 2022 ute. Påmeldingsfristen er 15. mars 2022.

NiK-treff er den årlige samlingen hvor kortvokste fra hele Norge kan møtes. Her er det faglig innhold, aktiviteter og sosialt samvær. I år arrangeres treffet på Vestlia Resort, på Geilo. Du kan lese om invitasjonen med program, påmelding og annen viktig informasjon ved å klikke her

Håper vi ses!

NiK-treff og Arsmøte

Årsmøte
 Selv om NiK-treff 2021 blir utsatt til august, vil årsmøte avholdes søndag 27. juni. Dette er ihht. NiKs egne vedtekter. Det er på årsmøte vi sammen bestemmer veien videre for NiK, så her kan dere være med på å gjøre en forskjell. Vi håper å se flere av dere der!

Innkallingen finner du her. Meld dere på her.
NiK-treff
 Velkommen til NiK-treff 2021! I år arrangeres treffet på Scandic Kristiansand Bystranda. Her kan du lese invitasjonen med program, påmelding og annen viktig informasjon. Ved spørsmål finner du kontaktinformasjon i dokumentet. Påmeldingsfristen er 1. juli 2021.

Vi ønsker at de som kan melder seg på via linken: 
https://response.questback.com/schibstedasa/ebjbzje2es

Digitalt årsmøte 2020

I år blir det arrangert et litt annerledes årsmøte, som vil gjennomføres på den digitale plattformen Zoom lørdag 27. juni kl. 11-12.30.

Her finner du årsmøtepapirene, og her finner du selve påmeldingsskjema. Påmeldingfrist innen 20. juni 2020.

Mer informasjon med link til møte vil komme etter påmeldingsfristen. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med Åsne Hanto på mob: 454 49 768.